Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد تورنگ مدیر گروه معارف اسلامی شبکه یک سیما درباره رویکردهای برنامه‌سازی در ایام اربعین با توجه به لغو مراسم پیاده‌روی در این ایام به خبرنگار مهر بیان کرد: مردم امسال نتوانستند به پیاده روی اربعین بروند و به همین دلیل ما چند برنامه طراحی کردیم تا عطش معنوی را که مردم برای اربعین امسال دارند مدیریت کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برنامه «این شب‌ها» که در ایام مناسبت‌ها روی آنتن می‌رود توضیح داد: «این شب‌ها» از جمله ویژه‌های شبکه یک است که دو بخش دارد یک بخش قبل از اربعین بود که موضوع آن مربوط به اربعین و قیام حسینی می‌شد و بخش دوم بعد از اربعین و در شب‌های پایانی ماه صفر پخش می‌شود.

مدیر گروه معارف اسلامی شبکه یک درباره رویکرد این برنامه و سایر ویژه برنامه‌ها برای پر کردن حسرت مردم به دلیل عدم برگزاری پیاده روی اربعین توضیح داد: ما سعی کردیم، بگوییم از همین شهر و کشور هم می‌شود به امام حسین (ع) ابراز ارادت کرد و سلام داد.

وی با اشاره به تبیین دستورات اسلام در برنامه تصریح کرد: «حفظ جان» یکی از دستورات اسلام است. در همین ایام برخی می‌پرسند دستور اسلام در چنین مواقعی چیست و چه باید کرد؟ و ما با بیان اسلام به تشریح همین موقعیت‌ها پرداختیم. به طور مثال برخی درباره دستورات اسلام در چنین فضایی شبهه ایجاد کرده‌اند اما اسلام می‌گوید حفظ جان واجب است و باید از طریق دستورات بهداشتی سلامت بدن را حفظ کرد.

تورنگ با اشاره به یکی دیگر از ویژه‌برنامه‌ها اظهار کرد: طی چند روز گذشته پخش برنامه «تشرف» را هم آغاز کرده‌ایم و تا آخر ماه صفر ادامه دارد. این برنامه هر روز در نیم ساعت از ساعت ۱۸ آغاز می‌شود و سعی داریم در این برنامه هم عطش مردم را در ارتباط با رفتن به حرم مطهر امام رضا (ع) پاسخ دهیم.

وی درباره بازخوردهای این برنامه‌ها توضیح داد: برنامه «تشرف» در همین چند شبی که روی آنتن رفته مخاطب زیادی داشته است. روز اول حدود سه هزار و روز دوم حدود پنج هزار پیامک داشتیم که التماس دعا داشتند و از بیماری که شفا می‌خواهد تا فردی که قرض دارد برای ما پیامک ارسال کرده بودند. خیلی‌ها هم آرزوی زیارت دارند و از طریق برنامه زیارت می‌کنند.

وی درباره دستورالعملی که در تهیه برنامه‌ها به تهیه‌کننده‌ها توصیه می‌شود، عنوان کرد: تهیه‌کننده‌ها بناست همانطور که گفته شد حسرت مردم را از نبودن در این پیاده روی مدیریت کنند و جوابگوی آن باشند. به طور مثال از قطعاتی استفاده کنند که در مداحی‌ها و پلی بک ها به سلام دادن از راه دور اشاره دارد مثل قطعه معروف بنی فاطمه و یا قطعه مداحی از محمدحسین پویانفر که در آن می‌گوید «من ایرانم و تو عراقی، چه فراقی چه فراقی» و به این ترتیب سعی کردیم آن احساسات را بدون اینکه محدود کنیم به شکل درستی هدایت کنیم. تلاش داشتیم مداحی‌های هدفمند را انتخاب و پخش کنیم تا این حسرت برای مردم آزاردهنده نشود.

تورنگ با اشاره به تعاملی برای پخش برنامه از کربلا اظهار کرد: ما از شبکه یک، تیمی را به صورت مستقیم برای پوشش مراسم نفرستادیم اما با همکاری هیات رزمندگان اسلام و با هماهنگی دفتر صداوسیما در عراق برنامه‌هایی را پوشش دادیم.

وی عنوان کرد: در این ایام از قالب‌های دیگر هم استفاده کرده و مستندهای سال‌های پیش را پخش کردیم تا هم آن فضا فراموش نشود هم به گونه‌ای سمت و سو داده شود. همچنین پویش‌هایی را راه‌اندازی کرده‌ایم تا مردم از همان نقاطی که هستند به عزاداری بپردازند، نماز جماعت در خانه‌شان برگزار کنند.

تورنگ در پایان تصریح کرد: در این ایام با محور شعار «هر خانه یک حسنیه» برنامه‌ها را تولید و مردم را به خواندن زیارت اربعین در خانه‌هایشان ترغیب کردیم.

کد خبر 5041404 عطیه موذن

منبع: مهر

کلیدواژه: اربعین 99 شبکه یک سیما برنامه تلویزیونی اربعین 99 تئاتر ایران برنامه تلویزیونی شبکه پنج سیما محمدرضا شجریان فیلم سینمایی چهل سالگی دفاع مقدس موسیقی ایرانی سازمان صداوسیما حضور هنر ایران در جهان اربعین حسینی فیلم مستند برنامه رادیویی رادیو نمایش برنامه ها پیاده روی شبکه یک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۵۷۴۳۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است

حجت الاسلام و المسلمین «سیدعلی قاضی عسکر»، دهه کرامت را فرصت مناسبی برای ترویج سیره ائمه معصومین(ع) دانست و اظهار کرد: مردم طالب معارف و آموزه های دینی هستند، از همین رو اگر بتوانیم از نظر محتوایی پاسخگوی نیازهای روز جامعه و مردم باشیم، در مخاطبان تاثیرگذار خواهد بود.

تولیت آستان حضرت عبدالعظیم(ع) بیان کرد: با توجه به تهاجم فرهنگی که در جامعه با آن روبرو هستیم و برنامه های دشمن برای معرفی الگوهای غربی به دختران و بانوان، ایام دهه کرامت فرصتی مغتنم برای معرفی الگوهای برتر معرفی شده از سوی جهان اسلام است.

وی با اشاره به برنامه دشمن برای انحراف نسل جوان و تأثیر سوء بر جامعه بانوان، گفت: ضرورت دارد که همه دستگاه ها و مراکز فرهنگی برای مقابله با تهاجم فرهنگی دشمن، تلاش کنند، مبارزه با آسیب های اجتماعی باید به شکل صحیح و با اقناع صورت گیرد و برخوردهای تند نمی تواند اثربخش باشد.

 حجت الاسلام و المسلمین قاضی عسکر همچنین بر لزوم بهره گیری از ظرفیت مساجد، دستگاه ها و نهادها، چهره ها و شخصیت های فرهنگی و هنری برای تحقق شعار سال تاکید و خاطرنشان کرد: با توجه به فراهم بودن زیرساخت های لازم، با تعامل و همکاری میان مجموعه ها و دستگاه ها می توان برای تحقق شعار سال با مشارکت مردمی تلاش کرد تا شاهد یک جهش اقتصادی در حوزه اقتصادی و صنایع باشیم.

منبع: خبرگزاری شبستان

دیگر خبرها

  • دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است
  • از برنامه برای رفع نقاط پرتصادف تا تمهیدات تسهیل تردد زائران اربعین حسینی
  • آیت الله علم الهدی: آزادراه حرم تا حرم تامین مالی شود
  • ضرورت تسهیل مسیرهای حمل‌ونقل جاده‌ای برای سفر زائران
  • رفع مشکلات زیرساخت‌های مشهد نیازمند نگاه ملی و حمایت دولت است
  • رضایتمندی مردم از اجرای طرح نور در سطح استان سمنان
  • نخستین نشست ستاد اربعین حسینی استان مرکزی
  • انتقاد آیت‌الله علم‌الهدی از وضعیت حمل‌ونقل هوایی و ریلی
  • اعزام ریلی زائران به عتبات عالیات از استان مرکزی
  • فعالیت ۲۹ موکب همدان در ایام اربعین در نجف و کربلا